Welkom Kundalini creatie-/manifestatiekracht!

De Soesterduinen. Zonovergoten. Wit. Leeg. Ruim. Bomen eromheen. Roofvogel erboven. Er is niemand behalve ik.

Daar loop ik dan met mijn 3 stokken de duinen op vandaag. Vastberaden om er een opstelling voor mezelf op te gaan doen. 1 stok voor de angst om dood te gaan en geen geld te verdienen. De 2e stok voor de angst om het niet te kunnen. En de 3e stok voor de Kundalini creatie-/manifestatiekracht die zich gisteren liet zien en in mij aandient als Rode Slang.

Wat hebben deze met elkaar gemeen? Hoe verhouden ze zich tot elkaar?

Ik leg ze in het energetische veld, midden op de duinen.

Natuurlijk heb ik mezelf er ook nog bij te leggen, dus ik pak er nog een stok bij en leg deze ook in het veld.

Al snel wordt duidelijk dat ‘de ik kan het niet-angst’ mij volledig onderdrukt en tussen mij en de Kundalini manifestatiekracht ligt. En dan ‘de angst om geen geld te verdienen en dood te gaan’. Die overheerst de rest van het veld en ligt als extra afscheidingslijn tussen mij en de Kundalini-power.

Ineens zie ik nog iets liggen. Mijn slippers, mijn sleutels en mijn shirt. Aan de zijkant. Oh die horen ook bij het veld. Ik ga er op staan en voel en ervaar dat dit mijn volwassen ik is. Mijn hoe ik nu ben, hoe ik nu kijk, hoe stevig en krachtig ik nu ben.

Van hieruit zie ik ook hoe die andere ‘mij-plek’ mijn kleine meisje is, en de angst om het niet te kunnen mijn moeder/ de verwrongen persoonlijke vrouwelijke kracht en de angst om geen geld te verdienen (als ik iets nieuws doe) mijn vader/ de verwrongen persoonlijke mannelijke kracht.

Ik loop vanuit en met mijn volwassen zijn naar mijn innerlijke meisje en reik haar de hand. Alles beweegt en verschuift als vanzelf. Mijn kleine meisje pakt mijn hand en voelt ineens hoe stevig ze altijd al in haar lijf was en ook hoe ziek ze zich vaak voelde als klein meisje, met haar helende lijf dat alles en iedereen om haar heen heelde maar wat ten koste ging van haar eigen lijf en gezondheid.

Ik merkte hoe de verwrongen vrouwelijke kracht als vanzelf ruimte voor ons maakte en eigenlijk bang was voor de stevigheid van mijn lijf, voor de power.

De Kundalini creatie-/manifestatiekracht kijkt naar mijn volwassen zijn en ziet mijn licht. Zoals ook de anderen mijn licht zien en voelen. Met haar wil en kan ik samenwerken, met haar kleine sterke prachtige innerlijke meisje erbij.

Het verschuift door en mijn kleine meisje wordt vervolgens beschermd door de Kundalini kracht. Met mij als volwassene, in het nu, erbij kunnen we alles, zijn we groter dan het hele veld van verwrongenheid en angsten, zo merk ik nu. Kunnen we creëren en manifesteren wat we maar willen, zijn we het complete universum.

PS wil je ook een opstelling op de Soesterduinen, check de opstellingen- en voedingsdag die as vrijdag plaatsvindt: https://petrajungblut.nl/opstellingen-voeding/

Geplaatst in Blog, De nieuwe wereld, eigen waarheid, Kundalini, Leegte, Leven, opstelling, zelfliefde, Ziel en getagd met , , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *