Powercalls Geld

Wat als geld geen issue is, wat zou je dan het liefste willen doen?

Over die vraag die ik vandaag kreeg, moest ik wel even nadenken. Want geld is toch immers geen issue. Ja ik maak er regelmatig een issue van, of kom er iets in tegen, maar eigenlijk is geld helemaal geen issue. Want geld is energie, net als ik, en ik ben 1 met geld, met al het geld van de wereld. 

Dus al het geld van de wereld is mij, we zijn gelijk aan elkaar. Ik kan al het geld dat ik werkelijk wil, ontvangen. Het enige waardoor ik dit niet kan ontvangen is dat iets van mij in de weg staat, een angst, een overtuiging, iets dat gezien en geheeld wil worden. 

Nu is dat ook voor mij soms nog makkelijker gezegd dan gedaan. Zeker in de waan van de dag en de invloeden van alles om me heen, vergeet ik dit soms weer en handel ik weer alsof geld een issue is, alsof ik geld tekort kom. En juist hierdoor trek ik een tekort aan.

Mmmmmm, wat een ingewikkeld gedoe ook zeg. En dan lijkt geld toch ineens gedoe.

Maar nee, dat is het niet. Geld is niet een issue, is geen gedoe. 

En zo wil ik ook niet leven, zo leef ik niet. Ik leef in overvloed, in een zijn met geld, al het geld dat ik wil ontvangen, dat ik besluit te ontvangen. En dat gun ik jou ook, zo in afstemming zijn met geld, zo een kunnen en mogen zijn met geld.

Om je hier in 1 week super veel power en een boost in te geven, ga ik volgende week 5 dagen naar de Soesterduinen om iedere dag een Powercall voor je op te nemen rondom geld. Een meditatie en/of visualisatie in samenwerking met de kracht van de Soesterduinen en een op jou afgestemde boodschap rondom geld. Iedere dag een uur lang. De opnamen hiervan krijg je iedere avond in je mailbox, maandag 19 augustus t/m vrijdag 23 augustus, welke je thuis op je gemak en zo vaak als je wil, kunt beluisteren. 

Zodat jij geld in je leven gaat zien stromen als nooit tevoren. Je je angsten en overtuigingen die overvloed nog in de weg staan, als vanzelf heelt en loslaat. Je vol in de overvloed gaat staan en leven. Je iedere maand dat geld ontvangt dat je wenst te ontvangen. Geld nooit meer een issue voor je is en je geld nooit meer een issue zult laten zijn.

De investering voor 5 calls en 5 speciaal op jou afstemde boodschappen is 250 Euro (excl. BTW). Als bonus ontvang je een extra Powercall Overvloed op zondag 25 augustus, welke ook opgenomen gaat worden op de Soesterduinen en je in je mailbox ontvangt.

Bevrijd jij jezelf van het idee dat geld een issue is en bevrijd jij geld zodat het volop naar je toe kan stromen? Meld je dan hier aan voor de Powercalls rondom Geld: