Lang heb ik gedacht mezelf iets te moeten noemen, mezelf een vorm te moeten geven. Zo was ik trainer, coach, accountmanager, leidinggevende, opsteller, procesbegeleider, facilitator, hoogbegaafd, multipotential, etc. etc..

Nu weet ik dat ik breng wat er in het moment nodig is, vanuit mijn intuïtie, vanuit het grotere veld waarin ik leef, de eenheid die ik ben.

Ik ben ‘gewoon’ mij:-)

Toch een paar woorden gevend aan mij in het nu: alles is bewustzijn, openheid en kwetsbaarheid, het niets, organisatie-opstellingen, natuurvoeding, geld als spiritueel reismiddel, radicaal mezelf zijn, doorsnijdend, healings, tantrika van de ziel, integratie mannelijke en vrouwelijke in mij, heel zijn, overvloed ervaren op alle vlakken, wet van aantrekkingskracht, werken op de Soesterduinen, wonen in het bos in een houten huis, tarotkaarten, ziel op aarde brengen en leven, radicale onderwerpen als narcisme en systeemvernieuwer.

En oh ja, ik ben inmiddels 47 jaar en woon in Soest met mijn dochter Naomi van bijna 8.

Sinds 1 januari 2008 ben ik zelfstandig ondernemer. Freelancer was ik de 1e 10 jaar. Ondernemer voel ik me sinds kort.

Ooit in een ver verleden heb ik bedrijfskunde gestudeerd in Rotterdam en 10 jaar geleden heb ik met veel plezier de lichaamsgerichte trainersopleiding en systeemopstellingen afgerond. Lerende ben ik altijd, dus afgelopen jaar was ik student aan de opleiding tot natuurvoedingskok en heb ik me geschoold in mediumschap. Belangrijkers is dat ik me altijd leerling van het leven voel met mezelf als instrument.