Online programma Radicaal jezelf zijn & rust ervaren in een leven dat overvloedig stroomt

 • Verlang jij er ook naar om helemaal jezelf te zijn, waar je ook bent en met wie je ook bent?
 • Heb jij ook het verlangen naar een leven dat als vanzelf stroomt?
 • Zie en voel jij vanuit je ziel de stroom wel, maar vraag je je regelmatig af hoe je dat in vredesnaam hier op aarde doet?

Stel je eens voor dat je en helemaal jezelf bent en ook nog eens volledige rust ervaart in een leven dat als vanzelf overvloedig stroomt.

Zodat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over of het je wel gaat lukken om je verlangens hier op aarde te ervaren. Je geen energie meer kwijtraakt aan het ongeloof of die stroom hier op aarde wel werkelijk waar kan worden. Je niet meer na hoeft denken over wat je moet doen, over of je het wel goed doet of genoeg doet en altijd en overal helemaal jezelf bent.

En je dus al je energie kunt gebruiken om te genieten van je overvloedige leven. In flow die dingen doet die je echt leuk vindt om te doen. Waarbij je dan ook nog eens al het geld waar je naar verlangt op een makkelijke manier ontvangt.

Dat is precies hoe het kan zijn!

Hoe ik dat weet? Omdat ik ook eens dat verlangen had maar het me niet lukte terwijl ik er wel veel energie aan gaf. NU leef ik hier ten volle in en geniet ervan.

Jarenlang voelde het alsof mijn leven niet vanzelf ging. Dat ik moest trekken aan het leven en vechten voor wat ik wilde. Ik hield mezelf in, vooral in de freelance opdrachten die ik deed. Ik verdiende of veel geld of ik was helemaal mezelf en zat in de bijstand. Totdat ik het begin vorig jaar echt helemaal zat was en mezelf alle tijd en een steengoede coach gunde om hier uit te komen. Ik heb hard gewerkt en ben diep gegaan het afgelopen jaar en nu leef ik het leven dat ik graag wil. Ik ben helemaal mezelf, radicaal mezelf, en ervaar overvloed, ben overvloed, in geld, in relaties, in gezondheid, in ouderschap, in spiritualiteit. Mijn leven stroomt. Ik stroom.

Mijn belangrijkste lessen heb ik samengebracht in het online programma Radicaal jezelf zijn & rust ervaren in een leven dat overvloedig stroomt. Zodat jij niet een jaar lang hoeft te zoeken en experimenteren om radicaal jezelf te zijn en een leven te creëren dat stroomt.

In 4 weken neem ik je mee langs de 4 kernthema’s die ervoor zorgen dat ook jij kunt stromen door radicaal jezelf te zijn.

In week 1 gaat het over Zelfliefde en -acceptatie waarin je leert helemaal van jezelf te houden, jezelf te accepteren, zodat je kan voelen en weet wat waar is voor jou en wanneer je helemaal jezelf bent.

In week 2 gaan we in op Ware impulsen volgen waarin je leert te ontdekken en via je lichaam leert voelen wat je ware innerlijke impulsen zijn waardoor je weet wat klopt en niet klopt voor jou en waar je wel en niet aktie in hebt te nemen. Je leert hoe je niet meer na hoeft te denken over hoe je de dingen doet maar enkel nog je ware impulsen hoeft te volgen.

In week 3 komen Horizontale en verticale verbinding aan bod waarin je leert hoe je verbinding maakt tussen je ziel en je persoonlijkheid, tussen het kosmische en het aardse, zodat je altijd alles meeneemt hier op aarde, de eenheid leert leven en je je vervuld en gevoed voelt.

In week 4 is de Wet van aantrekkingskracht het onderwerp waarin je leert hoe je volgens de wet van aantrekkingskracht kunt leven zodat je manifesteert en creëert waar je naar verlangt. Je leert de overvloed te leven.

Samengevat leer je in dit online programma:

 • Hoe je radicaal jezelf kunt zijn, hoe je dat weet en hoe dat voelt
 • Regie over je hele leven te nemen door je ware impulsen te volgen
 • Rust te vinden en ervaren in alles wat je doet en alles wat je tegenkomt in je leven
 • Hoe overvloed werkt en waar jij van gaat stromen

Resultaten die je kunt behalen:

 • Je leven stroomt als vanzelf en is juicy, magisch en overvloedig
 • Je voelt de regie over je leven zonder gehecht te zijn aan enige uitkomst
 • Je straalt weer en hebt alle energie van de wereld om leuke dingen te doen
 • Je bent helemaal je heerlijke en talentvolle zelf waar je ook bent, met wie je ook bent

Dit is hoe het programma is opgebouwd:

 • Het programma duurt 4 weken, startend op 12 juni en eindigend op 10 juli.
 • Iedere week op woensdagochtend van 10 tot half 12 vindt er een online call (via Zoom) plaats.
 • Elke call start met een frequentie verhogende visualisatie of meditatie. Daarna krijg je waardevolle content over het thema van de week. Vervolgens is er ruimte om vragen te stellen. We sluiten af met een korte healing op het onderwerp. Je krijgt in totaal 5 calls: 1 call voor elk van de 4 weekthema’s, en een afsluitende 5e call waarin we specifiek ingaan op hoe dit nu verder in je leven te leven en de vragen die er dan nog zijn, te beantwoorden. Elke call wordt opgenomen zodat je niets mist als je er niet live bij kunt zijn, of de healing of meditatie nog eens terug wilt luisteren.
 • Tussentijds is er een besloten Facebookgroep waarin ruimte is voor vragen en waarin ik spontaan via Facebook Live extra healings doe of aanvullende informatie geef.
 • Iedere week krijg je ook een ‘huiswerk’vraag mee zodat je het geleerde ook echt in je leven kunt integreren. Zodat we het er niet alleen over hebben maar je ook het daadwerkelijk gaat leven.

Ben jij klaar voor een leven dat als vanzelf stroomt? Een overvloedig leven waarin je alle rust ervaart?

Meld je dan NU hieronder aan voor het online programma Radicaal jezelf & rust ervaren in een leven dat overvloedig stroomt.

De try-out prijs voor het programma is eenmalig 99 Euro (excl. BTW). (waarde van het programma is 247 Euro). Na aanmelding ontvang je een factuur welke je direct kan overmaken.

VIP-versie

Je kan i.p.v. bovenstaand basisprogramma ook kiezen voor een VIP-versie. Hier zijn maximaal 5 plekken voor beschikbaar!

De VIP-versie bestaat uit het basisprogramma PLUS een 1,5 uur durende 1-op-1 opstelling bij mij op de Soesterduinen. Een opstelling helpt je om blokkades aan het licht te krijgen en te ontdekken waar de energie zit zodat die als vanzelf weer kan stromen.

De 1-1 opstelling plannen we in overleg, uiterlijk binnen 3 maanden na afloop van het programma.

De prijs voor de VIP-versie is eenmalig 247 Euro (excl. BTW).

Mocht je eerst meer willen weten over het programma of een andere vraag hebben bel me gerust op 06-14461145. Mailen kan ook: pjungblut@gmail.com