Kantelpunt

Afgelopen week kreeg ik de vraag, wat is het kantelpunt geweest in het weer stromend krijgen van je leven, hetgeen waardoor je leven weer is gaan stromen? Na heel kort nadenken wist ik het. Zelfliefde en totale zelfacceptatie. Mezelf accepteren en liefhebben in alles wie ik ben, wat ik voel, wat ik wil, wat ik verlang, wat ik doe, wat ik probeer, wat ik zeg, wat ik schrijf, wat ik denk. In al mijn onhebbelijkheden en prachtigheid. In echt alles van mezelf.

Dat was niet simpel want tot een jaar geleden had ik een strenge innerlijke criticus die me bij alles op de huid zat. Waar ik geen ruimte van kreeg. Die heel mijn doen en laten controleerde, manipuleerde en daar de baas over was. Niet eenvoudig om daar verandering in te krijgen, want voordat ik het wist was ik weer streng over mijn streng zijn.

Toch lukte het me stapje voor stapje en blijft het ook nog steeds iets waar ik me bewust van heb te blijven.

Vaak gaat het me makkelijk af en vervolgens mag ik toch nog weer een laag dieper. Being lovable zo kwam uit mijn coachgesprek van afgelopen dinsdag. Nou dat is nog wel een stapje extra hoor. Being lovable. Daar mag ik wel weer wat meer in oefenen. Mezelf in trainen. Want ja kiezen voor liefde is ook gewoon werken, trainen en oefenen. Bewust blijven en er de tijd voor nemen. Mezelf omringen met liefdevolle mensen, een liefdevolle omgeving, liefdevolle reminders. Het samen doen in plaats van alleen.

En dat is precies waarom ik het online programma dat 12 juni van start gaat, start met zelfliefde en zelfacceptatie. Zo belangrijk, zo fundamenteel. Dat mag je gewoon samen doen in een bedding van andere liefdevolle mensen die dit ook willen leren, oefenen en er liefdevoller van worden. Er elkaar in supporten, vragen over stellen op een liefdevolle open manier, zodat we kunnen uitdijen in liefde, onszelf er mee mogen omringen. Er van mij in leren, mijn ervaring hiermee ontvangen.

Wil jij dit ook (nog meer)? Schroom niet en geef jezelf het liefdevolle kado om aan Radicaal jezelf zijn mee te doen zodat je na een aantal weken al zult merken dat het zachter in je wordt, je zachter bent naar jezelf, dit door de omgeving opgemerkt wordt en je het ook meer terug gaat krijgen uit je omgeving.

Er is nog voor een aantal aanmelders een extra bonus van 30 minuten 1-op-1 sessie in te plannen tijdens het programma:

Online programma Radicaal jezelf zijn & rust ervaren in een leven dat overvloedig stroomt

PS ik zou het superlief vinden als je deze blog wil delen om anderen die je dit gunt hier ook op attent te maken!

Geplaatst in Blog, fijngevoelig, gevoelig, Liefde, Radicaal jezelf zijn, zelfacceptatie, zelfliefde en getagd met , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *